İktisat Bölüm Semineri- İlaç Sektöründe Finans

İstanbul Kültür Üniversitesi İktisat Bölümü, öğrencilerinin finans sektörüne yönelik bilgi birikimini artırmak ve ilaç sektörünün finansmanının tanıtımını sağlamak amacıyla İktisat Bölüm Seminerleri kapsamında “İlaç Sektöründe Finans” etkinliğini gerçekleştirdi. Gilead Sciences Türkiye Finans Direktörü Can KİL’in konuşmacı olarak katıldığı seminer 16 Aralık 2019 Pazartesi günü saat 13.00'te Basın Ekspres yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Seminerin başında Türkiye’de ilaç sektörünün durumu katılımcılara açıklandı ve Türkiye’nin ilaç sektörü ile Yunanistan, İspanya ve Portekiz gibi ülkelerin sektörleri kıyaslandı. Buna ek olarak Türkiye ilaç sektörünün finansmanın izlenen yollar ve devletin bu sektörde yer almak isteyen yatırımcılara uygulamış olduğu teşvikler tartışıldı.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 12/24/2019 - 13:10