Kültür Ekonomi Konuşmaları- Küçük Ev Aletleriyle Büyük Ekonomi

İstanbul Kültür Üniversitesi İktisat Bölümü,  Türkiye pazarında yer edinmiş “Arzum” firmasının başarı stratejilerini içeren “Küçük Ev Aletleriyle Büyük Ekonomi” başlıklı etkinliğini Kültür Ekonomi Konuşmaları kapsamında gerçekleştirdi. 17 Aralık 2019 Salı günü Prof. Dr. Sinan Alçın moderatörlüğünde Basın Ekspres yerleşkesinde gerçekleştirilen etkinliğe konuk olan Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, üretim ve satış pazarlama sürecini anlatarak ürün geliştirme alanındaki yenilikçi yaklaşımlarını öğrencilerimize aktardı. Arzum firmasının dünyadaki pazar paylarına yer verilen sunumunun ardından katılımcıların yönelttiği sorularla son bir değerlendirme yapılarak, öğrencilerimize bu alanda tavsiyeler verildi.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 12/24/2019 - 13:04